Auto Total Business Show 2017

Auto Total Business Show: spectacol impresionant la a șasea ediție la București

Auto Total Businesss Show (ATBS) ajunge pentru al șaselea an consecutiv la București în weekend-ul 10 – 11 iunie 2017 și promite un spectacol total împătimiților volanului. Sporturi extreme, acrobații periculoase, motoare turate la maxim,drift,  gadgeturi revoluționare, cele mai frumoase fete, peste 35 000 mp. cu noutăţi din domeniul pieselor auto originale si aftermarket îi așteaptă pe bucureșteni la Romexpo (Pavilionul Central și Parcarea A). ATBS este cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-uri. Organizator: AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României.

Show-ul devenit tradiție i-a lăsat anul trecut pe români cu dorința de mai mult. Platformele din fața Pavilionului Central al Romexpo se vor transforma într-un adevărat parc de distracții, unde adrenalina dă tonul: drift  cu piloți de renume din campionatul national de drift , sexy car-wash, sporturi extreme. Miile de pasionați de mașini vor putea să-i urmărească pe cei mai cunoscuți drifteri români cum își etalează măiestria și îndemânarea tehnică.

Punctul de maximă atracție va fi prezența, pentru a doua oară în cadrul ATBS, a echipei Lords of Gravity, una dintre cele mai faimoase echipe acrobatice de Slam Dunk din Europa. Propulsați instant pe rampa celebrității după stabilirea recordului pentru “slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanţă” (7,55 metri) în cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin, cei de la Lords of Gravity au facut spectacol în toate colţurile lumii, inclusiv la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi sau în meciuri NBA şi Bundesliga (atât baschet, cât şi fotbal). Și-au ținut privitorii cu răsuflarea tăiată la emisiunea “British Got Talent” (UK), unde au ajuns până în semifinale.

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice.

Anul trecut, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2016 a înregistrat 38 000 de vizitatori, un record de audiență, iar în 2017 a organizat deja o primă ediție la Iași. Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 Iunie 2017, între orele 10.00 și 18.00, iar prețul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani şi persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit.

Bucureşti, eşti pregătit pentru #ATBS2017? Drift auto, mașini tunate, manevre periculoase şi fete frumoase sunt atracțiile evenimentului din weekend-ul 10-11 iunie, din Capitală. Cei mai talentați piloți din Campionatul Național de Drift pun pariu cu legile fizicii în Drift games, un nou concept lansat de Romanian Drift Community, ce promite să ridice doza de spectaculos la cote maxime!

În weekend-ul 10-11 iunie Bucureștiul devine capitala pasionaților de drift auto, la #ATBS2017. Dacă anul trecut, piloții i-au ținut pe privitori cu sufletul la gură cu tandemuri în drift, anul acesta supralicitează cu parcări în derapaj, treceri printre obstacole în drift, și multe alte momente de maximă intensitate. La eveniment vor fi prezenți cei mai talentați piloți din Campionatul Național de Drift şi vor veni cu un nou concept lansat de Romanian Drift Community, ce promite să ridice doza de spectaculos la cote maxime.

Posted by ATBS on 27 Mai 2017

 

Urmăriți-ne pe:
https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow/
https://www.youtube.com/user/ADAutoTotal
http://www.atbs.ro/

CONCURS
Vrei să participi la cel mai mare eveniment automotive al anului? Punem la bătaie patru invitaţii duble pentru împătimiţii de motoare norocoşi!
Tot ce trebuie să faci este să dai share videoclipului din această postare şi să menţionezi haştagurile #vreaula #ATBS2017!
Dăm drumul concursului începând de azi, revenim miercuri, 7 iunie, cu rezultatele alese prin random.org.
P.S. o invitaţie îţi oferă, pe lângă intrare gratuită, un meniu de mâncare şi o băutură la alegere.
Succes!
#ATBS2017

ATBS 2017

CONCURSVrei să participi la cel mai mare eveniment automotive al anului? Punem la bătaie patru invitaţii duble pentru împătimiţii de motoare norocoşi!Tot ce trebuie să faci este să dai share videoclipului din această postare şi să menţionezi haştagurile #vreaula #ATBS2017!Dăm drumul concursului începând de azi, revenim miercuri, 7 iunie, cu rezultatele alese prin random.org.P.S. o invitaţie îţi oferă, pe lângă intrare gratuită, un meniu de mâncare şi o băutură la alegere. Succes! #ATBS2017

Posted by ATBS on 30 Mai 2017