Drift Games by the Sea- Editia 1

Peste 15.000 de spectatori au asistat la prima ediție a Drift Games

Opt dintre cei mai buni piloți din Campionatul Național de Drift au făcut senzație, la Constanța, cu ocazia primei ediții a Drift Games, peste 15.000 de spectatori fiind prezenți duminică la eveniment, anunță Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Parcări laterale perfecte în derapaj controlat cu întoarceri la 180 de grade, slalom printre jaloane, tandemuri de 5 mașini, dar și multe alte elemente spectaculoase executate de Sorin Ene, Călin Ciortan, Radu Văduva, Radu Moise, Traian Buse, Cătălin Trifan, Ilarion Grigorici și Gabi Imre au fost aplaudate la scenă deschisă de public.

Organizat în parteneriat cu Asociația Litoral Delta Dunării și cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, Drift Games este un nou concept pus în scenă de Romanian Drift Community.

„Drift Games by the Sea, așa cum s-a numit evenimentul deoarece s-a consumat la malul mării, a fost unul pilot, iar cu siguranță, îl vom dezvolta deoarece intenționăm să îl introducem inclusiv în interiorul etapelor de campionat, atunci când timpul ne permite acest lucru. Ne bucurăm că foarte mulți turiști au ales să își petreacă ziua de duminică împreună cu noi”, a declarat Andrei Balica, președintele Romanian Drift Community, care a mai anunțat că driftul se va întoarce la malul mării pe 5-6 august cu o etapă de campionat.

Până atunci, sezonul continuă în week-end-ul care urmează, pe 6-7 mai, în Piața Constituției din Capitală, cu Drift Grand Prix, iar pe 13-14 mai este programată prima etapă din Campionatul Național de Drift, pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria).

 

Viteze ameţitoare, motoare turate la maximum, derapaje la limită şi un iz puternic de cauciucuri încinse. Totul în faţa celor aproape 15.000 de turişti şi constănţeni strânşi pe un circuit extrem de tehnic, desenat lângă Cazinoul din Constanţa pentru prima ediţie a Drift Games by the Sea. Evenimentul prins în festivităţile de deschidere a sezonului la malul mării i-a pus la încercare pe unii dintre cei mai buni 8 piloţi de drift din ţară. Un test de îndemânare şi o ocazie perfectă de a face spectacol fără presiunea competiţiei.

După ce şi-au etalat maşinile cu sute de caii putere sub capotă în Piaţeta Casino din staţiunea Mamaia, piloţii au străbătut întreg oraşul într-o caravană care a atras aplauze de admiraţie.

Dancing with the stars.Audio Class Drift Team

Posted by Romanian Drift Community on 3 Mai 2017

Probe inedite

Obişnuiţi cu tensiunea concursurilor, piloţii s-au distrat de-a lungul probelor concepute de organizatori. Parcări la limită, slalom la milimetru printre jaloane, atingerea uşoară a unui balon gonflabil, parcurgerea circuitului în tandem, toate executate în regim de derapaj şi viteză. O “bagatelă” pentru maşinile în care fiecare participant a investit peste 20.000 de euro doar în dotări, pentru a le aduce la un nivel de competiţie. “Este un nou concept lansat de Romanian Drift Comunity, iar la prima ediţie am avut prezenţi 8 piloţi la bordul a 8 supermaşini, care adună sub capotă peste 5.000 de cai putere. Cu această ocazie, piloţii şi-au testat limitele, mai ales că nici nu văzuseră traseul înainte, a fost o surpriză totală şi pentru ei. Dincolo de adrenalină, fanii au putut vedea mai multe elementele de show, cu care nu se vor întâlni la etapele de Campionat Naţional, unde sunt foarte mulţi piloţi la start şi timpul nu ne permite. Ceea ce s-a întâmplat acum a reprezentat într-un fel şi o avanpremieră pentru etapa de Campionat Naţional de la Constanţa, din luna august, când vor veni peste 50 de piloţi din 4 patru ţări”, a explicat Alin Huiu, unul dintre organizatori.

Iata cum ne-am distrat la Drift Games – By the Sea

Așa ne-am distrat la Drift Games – By The Sea, noul concept al Romanian Drift Community, un eveniment realizat în parteneriat cu Asociatia Litoral – Delta Dunarii și cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța. Vă mulțumim tuturor pentru prezență și felicitări piloților de la EvL – Drift Team, Sorin Ene – Hai Drift Team, Calin Ciortan, Traian Buse Drift, Audio Class Drift Team și Gabi Imre pentru spectacolul oferit. În weekend ne vedem la Mariapocs pentru prima etapă din Campionatul National de Drift.

Posted by Romanian Drift Community on 10 Mai 2017

In direct la Digi 24

Echipa noastra a realizat o intrare in direct de pe circuitul de la Constanta la televiziunea DIGI 24

De asemenea pilotul nostru Catalin Trifan apare si la Stirile din sport Pro TV intr-un scurt reportaj realizat la eveniment – puteti urmari aici filmarea:

Luptatorul Superkombat Fighting Championship, Eduard Chelariu, a fost prezent la Drift Games de la Constanta pentru a-si lua doza de adrenalina inaintea meciului pe care il va sustine sambata la Palacio Vistalegre din Madrid. Altii, au preferat sa se distreze cu hoverboardurile FreeWheel. Totul intr-un reportaj marca Pro TV.

Posted by Romanian Drift Community on 2 Mai 2017

 

La Drift Games by the Sea am impartit saltele si pliante oferite de partenerul nostru tehnic Valvoline Romania!

La Drift Games by the Sea am impartit saltele si pliante oferite de partenerul nostru tehnic Valvoline Romania!

Posted by Audio Class Drift Team on 4 Mai 2017

 

Aparitii media :

Prosport

Posted by Audio Class Drift Team on 1 Mai 2017

Bugetul

Posted by Audio Class Drift Team on 1 Mai 2017

Cam asa a fost la Drift Games by the Sea. Ne-am lasat si noi amprenta pe litoral.
Un inceput bun de sezon, un concept nou, interesant si care aduce noi provocari pilotilor spre deliciul publicului pasionat de drift !
Mulțumim spectatorilor prezenți in numar foarte mare care au raspuns invitației noastre si a organizatorilor, multumim Romanian Drift Community pentru invitatie si organizare si nu in ultimul rand mulțumim partenerilor echipei noastre care sunt alaturi la fiecare event!
Ne vedem week-end-ul urmator la Salonul Auto Moto!

 

 

Galerie foto: