Etapa Nr. 1 CND 2018 – Mariapocs, Ungaria

Pilotul bucureştean Iulian Jumuga s-a impus în European Battle, prima etapă a Campionatului Naţional de Drift, care s-a desfăşurat pe circuitul din Mariapocs (Ungaria) şi la care au participat 72 de piloţi din 8 ţări, informează Romanian Drift Community  într-un comunicat.

La etapa de la Mariapocs, organizată în parteneriat de Romanian Drift Community cu omologii din Ungaria, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, au fost prezenţi la start piloţi din România, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Cehia, Polonia, Croaţia şi Serbia.

 

Echipa noastra a fost prezenta la start cu 2 masini la clasa PRO.

 

Dupa sesiunea de calificari cei doi piloti ai echipei au fost clasati pe locurile 8 – Catalin respectiv 21 Ilarion din cei 56 de piloti inscrisi la clasa PRO, piloti de top  reprezentand 6 tari au fost aliniati la start. Catalin a reusit calificarea in primii 10 alaturi de inca 5 piloti romani!
Iata rezultatele complete ale calificarilor:

In competitie, pilotii echipei noastre au reusit sa avanseze din TOP 32 in TOP 16 unde au fost eliminati din competitie pe fondul unor greseli personale datorate cel mai probabil pauzei lungi din perioada de iarna, lipsa de antrenamet si-a spus cuvantul – nu dispunem de nici un loc de antrenament pe langa Piatra Neamt sau in oras, singurul antrenament din acest an a fost la etapa propriu zisa!
Chiar si cu aceasta clasare in Top 16 baietii nostrii sunt in primi 10 piloti romani la aceasta etapa la care au fost prezenti numerosi piloti straini de top!
Piramida battle-urilor primei etape: