Parteneri

Publicitate si sponsorizare

 

Noi suntem mereu in cautare de parteneri si sponsori dornici de implicare in acest segment de motorsport! Echipa Audio Class Drift Team ofera toate oportunitatile pentru o colaborare la nivel profesionist!

Spatiu disponibil pentru publicitate si promovare sponsori/parteneri:

– 3 masini de competitie

– echipamente piloti (logo-uri pe combinezon)

– mediatizare cu sprijinul partenerilor nostri media si partenerii media ai evenimentelor la care luam startul

– prezentare in prima pagina a site-ului nostru la sectiunea Sponsor

– mediatizare pe social  media (Facebook – 17.000 urmaritori), Youtube si paginile personale ale pilotilor

 

Avem obiective ambitiose si suntem plini de idei cu privire la modul de a le realiza! Primul pas a fost infiintarea Asociatiei noastre sportive profesioniste – Asociatia profesionista de drift – si crearea web site-ului nostru care promite o multime vizitatori din partea fanilor acestui sport si din partea celor care ne urmaresc activitatea competitionala.

Echipa isi propune sa participe  in campionatul national de drift care numara anul acesta 6 etape in orasele mari din Romania si Ungaria .Obiectivul principal este clasarea  pe podium la finalul sezonului competitional!

De asemenea ne propunem sa participam si la evenimentele adiacente campionatului national , cele de tip Grand Prix organizate de Romanian Drift Community care vor oferi cea mai buna mediatizare si promovare a evenimentelor , echipelor participante si sportului in sine.

Pentru a putea realiza obiectivele propuse echipa are nevoie de sprijinul unor parteneri puternici si stabili care sa ne sustina in competitii.

Obiectivele noastre privind promovarea sponsorilor/partenerilor:

– imbunatatirea imaginii companiei

– cresterea gradului de constientizare a companiei,brandului sau produsului

– demonstratii de produse ale companiei

– contact direct cu grupurile tinta

– cresterea vanzarilor companiei

Asociatia profesionista de drift – Audio Class Drift Team este un partener atractiv,o echipa inovatoare cu pasiunea necesara pentru motorsport!

Pentru a initia o discutie in acest sens nu ezitati sa ne contactati!