Drift Grand Prix – SAM 2017

Cea de-a doua editie a Drift Grand Prix, concursul care deschide sezonul in driftul romanesc, se va desfasura in week-end-ul 6-7 mai, in cadrul Salonului Auto Moto, pe o suprafata de 17.000 de metri patrati, o premiera pentru SAM.

Organizat cu sprijinul Romanian Drift Community, evenimentul va avea la start campioni de renume, atat din Campionatul National de Drift, cat si din strainatate, toti acestia urmand sa dea marea batalie pentru trofeul de campion al Drift Grand Prix.

Concursul se va desfasura pe un traseu tehnic, de viteza, si va respecta toate normele de siguranta, fiind organizat sub egida Federatieie Romane de Automobilism Sportiv si a Ministerului Tineretului si Sportului. Pe langa premiile oferite pentru castigatori, sponsorul Motul va veni si el in sprijinul participantilor cu mostre gratuite, la care se vor adauga si alte surprize!

Pilotii PRO ai echipei noastre Catalin Trifan si Ilarion Grigorici vor fi prezenti ca in fiecare an la acest eveniment si de aceasta data va fi prezent si Alin Botis , reprezentantul echipei la clasa SEMI PRO . Va fi primul eveniment oficial la care vor lua startul in acest an deci un bun prilej sa isi faca incalzirea si sa beneficieze de antrenament inainte de startul oficial din campionatul national de drift 2017.

Va asteptam asadar in pe 6-7 Mai alaturi de noi in Piata Constitutiei !